Het Tweede Huis.

Laurens

Ik ben Laurens, een jonge man van 30 jaar en ik woon sinds november 2016 op Het Tweede Huis.
Ik heb nog een jongere broer Gerbert en zijn vriendin heet Anne. Mijn oudere zus Joyce is getrouwd met Michael, inmiddels ben ik al 5 keer ome Laurens geworden, hier ben ik erg trots op!
Op maandagavond ga ik samen met mijn vriend Lennart naar theatergroep Spring in Vught. Op zondagmiddag ga ik naar dansschool Rosmalen, waar we lekker de rumba, de chachacha, de quickstep en nog vele andere dansen doen. Ik heb al 4 dansdiploma’s.
Vanaf juli 2017 heb ik op maandag en dinsdag, dagbesteding bij theatermakers Novalis. Dit is erg leuk; alles wat er rond het theater gebeurt leer ik daar zoals dans, muziek/zang, decors maken, kostuums, fotografie/film, grime. Dit is een mooie aanvulling op mijn toneelgroep waar ik op maandagavond naar toe ga.
Op woensdag ben ik altijd vrij en ben ik ook op Het Tweede Huis. ‘s middags komt mijn juffrouw/ RT Anja. Zij leert mij schoolse vaardigheden, verkeer, klok en alles wat ik belangrijk vind. Op donderdag en vrijdag werk ik bij delicatesse winkel D’n Overkant en lunchroom “Broodje Apart” in Schijndel, hier ga ik alweer 10 jaar met een lach naar toe!
Ik houd erg van muziek bij voorkeur Nederlandse artiesten. De toppers, De Dorini’s, Gino Graus, Frans Bauer, Thomas Berge, Henk Bernard en Danny en Niek (carnaval) zijn mijn grootste idolen. Ik heb dan ook al diverse keren met hen samen op het podium mogen zingen.
Wanneer ik de kans zie, maak ik mijn ouders zo gek dat ze met mij mee gaan naar concerten van Jan Smit, de Toppers, Henk Bernard, Frans Bauer.
Ja, ik ben een echte levensgenieter. Ik ga graag uit eten met iedereen, lekker gezellig doen in het weekend en op vakantie naar de zon. Ik ben al behoorlijk wat zonnetjes tegen gekomen in Cuba, Mexico, Florida, Italië en Gran Canaria! En niet te vergeten Disneyland Parijs, dat is pas kicken ieder jaar met het hele gezin!
Groetjes, Laurens