Debbie

Hoi,

Ik ben Debbie en ik woon al vanaf het begin in Het Tweede Huis. Ik heb het er erg naar mijn zin. We worden hier goed verzorgd door het personeel en ik kan goed opschieten met de andere bewoners.

Ik mis mijn moeder wel heel erg, zij is in 2010 plotseling overleden. Ik vind het heel leuk dat mijn zus met haar vriend en mijn vader me regelmatig hier komen opzoeken.

Elke maandagavond ga ik naar de handwerkavond van club “Eigenwijs”. Eenmaal per twee weken op donderdagavond, ga ik naar de repetitie van “De Decibellen”. Dat is een muziekgroep van stichting “Eigenwijs”. We hebben met die groep 5 tot 6 optredens per jaar, dat is erg leuk!

Ik ben een hele grote fan van Frans Bauer. Ik heb hem al een paar keer ontmoet en heb ook al een keer met hem op het podium gestaan tijdens een concert in Den Bosch. Verder vind ik het ook heel leuk om motorritjes te maken met mijn vader. We maken dan toertochtjes en soms gaan we naar een motorrace in Assen.
Ik doe ook graag spelletjes op mijn tablet en maak graag kleurplaten.

Op maandag en dinsdag heb ik dagbesteding bij “ZIN “ in Vught. Woensdag is mijn vrije dag en op donderdag en vrijdag heb ik dagbesteding bij de Emmamolen in Nieuwkuijk. Op allebei die plaatsen heb ik het erg naar mijn zin.

Al heel veel jaren ga ik op vakantie naar het “Schik-kamp”. Er gaan dan ook nog enkele bewoners van “Het Tweede Huis” mee. Dat is altijd heel erg gezellig.

Elke zondag ga ik bij mijn oma’s op bezoek. Ik vind het ook wel fijn om op mijn kamer TV te kijken of om met andere bewoners een spelletje te doen.

Groetjes, Debbie

Scroll naar boven