Mark

Hallo,

Ik ben Mark van Kessel en woon net als mijn meeste medebewoners sinds juni 2005 in het Tweede Huis. Ik heb daar helemaal mijn plek gevonden en hoop er nog lang te kunnen wonen. 
Mijn ouders wonen ook in Vlijmen en mijn oudere broer woont met zijn vrouw in Drunen, dat is dus lekker dichtbij.

Ik werk nog steeds bij Baanbrekers in Waalwijk, waar ik sinds enkele jaren een eigen kantine beheer . Ik zorg voor koffie, soep, broodjes e.d. voor de mensen van de groenvoorziening en de schoonmaak.

In mijn vrije tijd bouw ik in mijn appartement met lego . Daarnaast kijk ik veel naar voetbal en luister graag naar muziek. Ook wordt van me verwacht dat ik mijn appartement schoon houd. De gastvrouwen zorgen ervoor dat mijn appartement zo ongeveer iedere 4 weken een grotere schoonmaakbeurt krijgt. Bij het schoonmaken word ik geholpen door iemand van de leiding, want de plintjes moeten toch ook worden gedaan. Ik heb hier ook leren koken. Toen ik hier kwam wonen, liet ik zelfs nog water aanbranden en nu kook ik met minimale hulp voor het hele stel.

Verder voetbal ik bij het G-team van RKDVC in Drunen. We spelen in competitieverband en daarnaast doen we mee aan toernooien, bijvoorbeeld in Tilburg en Geldrop. Naast het voetbal ga ik ook nog darten in Waspik in de Bolder. Samen met alle of bijna alle bewoners gaan we ook mee met de jaarlijkse trucker dag en motortochten.

We gaan samen met de leiding naar optredens van bekende artiesten of naar musicals. Als je iets niet leuk vindt, hoef je natuurlijk niet mee en mag je lekker thuis blijven.

Ieder jaar in de herfst gaan we met alle bewoners en enkele mensen van de leiding een midweek op vakantie.

Je ziet wel, dat we met zijn allen lekker bezig zijn.

Mark

Scroll naar boven