Peter

Hallo,

Ik ben Peter en woon sinds 2005 in “Het Tweede Huis” in Vlijmen.

Samen met mijn vrienden en vriendinnen heb ik het hier reuze naar mijn zin en is dit voor mij de ideale plek om te wonen.

Ik kan hier helemaal mezelf zijn, de dingen doen die ik graag doe, b.v. playbacken, gamen, visite ontvangen, samen dingen ondernemen zoals naar de bioscoop gaan, een musical of naar een pretpark. Vrienden uitnodigen om bij mij te komen eten, het kan allemaal! Natuurlijk moet ik dan ook de boodschappen halen samen met de begeleiding, om iets heerlijks op tafel te zetten. Boodschappen doen is best gezellig, vooral als we ook nog eens ergens een terrasje nemen.

Iedere maand hebben wij huiskameroverleg, daar kan iedereen zijn wensen kenbaar maken en zeggen wat hij of zij graag wil, of anders wil zien.

Wij hebben ook allemaal onze taken. Volgens een rooster helpen wij ieder om zijn beurt mee met koken, tafel dekken, vaatwasser in en uit ruimen enz. Voor wat hoort wat, onze begeleiding helpt ons dan ook altijd mee met onze appartementen poetsen.

 Ik ben een grote fan van Nederlandstalige muziek, mijn favorieten zijn René Schuurmans, Frans Bauer, Nick en Simon en Jan Smit. Hier luister ik regelmatig naar en geef graag een  playback act weg.

Ook doe ik aan line-dance en speel ik toneel bij “De Doe maar watjes”. Iedere 2 jaar geven wij een mooie voorstelling, je moet er dan snel bij zijn want de kaartjes zijn heel snel uitverkocht. Mijn familie en vrienden kijken iedere keer naar de voorstelling uit en zijn dan ook altijd van de partij.

Ik ben ook best sportief, iedere week ga ik fietsen met Eric op de duofiets van “Fietsmaatjes”. Dat is goed voor mijn conditie, ik trap dan ook stevig mee.
Heel erg trots ben ik op mijn broer, ik houd ontzettend veel van hem, samen zijn we fan van Feyenoord. Mijn broer is getrouwd met Babette, zij kan heel erg giechelen en hard lachen en soms………dat zeg ik lekker niet! Maar weet je wat het leukste van alles is, ik ben oom van twee hele lieve  nichtjes, Liv geboren op 9 april 2018 en Fem geboren op 29 september 2019.
Ik ben reuze trots op de eretitel die ik door Liv en Fem heb gekregen,
OME PETER

Scroll naar boven