Laurens

Ik ben Laurens Vos een jonge-man van 34 jaar en ik woon sinds november 2016 op het Tweede Huis.

Ik heb een jongere broer Gerbert en zijn vrouw Anne. En een oudere zus Joyce, inmiddels ben ik al 6 keer ome Laurens geworden, hier ben ik erg trots op!

Op dinsdag avond ga ik naar dansschool Rosmalen, waar ik lekker de rumba-cha-cha-quick-step en nog vele andere ball-room dansen doe. Ik heb al 7 dansdiploma’s.

Vanaf juli 2017 heb ik op maandag en dinsdag de dagbesteding bij theatermakers Novalis, dit is erg leuk, alles wat er rond het theater gebeurt leer ik daar, dans, muziek/zang, decors maken, kostuums, fotografie/film, grime, dit is een mooie aanvulling op mijn toneelgroep waar ik op maandag naar toe ga.

Op woensdag ben ik altijd vrij en ben ik ook op het Tweede Huis. Op donderdag en vrijdag werk ik bij de  “Broodje Apart” in de lunchroom te Schijndel, hier ga ik alweer 15 jaar met een lach naar toe!

Ik houd erg van muziek bij voorkeur de Nederlandse artiesten. De toppers, De Dorini’s, Gino Graus, Frans Bauer, Jaman, Danny Froger, Thomas Berge, Henk Bernard en Danny en Niek (carnaval) zijn mijn grootste idolen. Ik heb dan ook al diverse keren met hem samen op het podium mogen zingen.

Wanneer ik de kans zie, maak ik mijn ouders zo gek dat ze met mij mee gaan naar de concerten zoals Jan Smit, de Toppers, Henk Bernard, Frans Bauer…..

Ja, ik ben een echte levensgenieter. Ik ga graag uit eten met iedereen, lekker gezellig doen in het weekend en op vakantie naar de zon, ben al behoorlijk wat zonnetjes tegen gekomen in Cuba, Mexico, Florida, Italië en Gran Canaria! En niet te vergeten Disneyland Parijs, dat is pas kicken ieder jaar met het hele gezin!

Groetjes, Laurens

Scroll naar boven