Ayad

Hallo,
 
Mijn naam is Ayad,
 
Ik ben een man, die midden in het leven staat, en heel veel dingen leuk vindt. Daarnaast heb ik toevallig ook nog het Down Syndroom.
 
Vijf dagen in de week werk ik bij Cello. Gedeeltelijk bij het Bestuursbureau, daar verzorg ik de koffie-units, de koffievoorziening in de vergaderruimten, wat schoonmaakwerk, en ook breng ik de post rond. Ook mag ik af en toe aan de receptie zitten. Daarnaast werk ik op de keramiek afdeling. Er zijn al heel wat mooie borden, kopjes, bekers en schalen door mij cadeau gedaan.
 
Ik houd van Nederlandse liedjes, ben fan van Thomas Berge, maar ook van Gino Graus. Maar ook andere Nederlandse zangers hoor ik graag.  
 
Daarnaast dans ik bij FlikFlak. Daar hebben we ook regelmatig optredens, waarvoor we soms maanden oefenen. Zwemmen doe ik ook graag. Ook ben ik heel creatief: ik ben lid van een knutselclub en van toneelclub de DoeMaarWatjes, Dat gebeurt allemaal in de avonduren en weekenden. Met vrienden naar de bioscoop voor een leuke film is ook al vaste prik geworden.
 
Al met al is mijn week goed gevuld. Ik ga af en toe ook graag bij familie op bezoek. Ik heb 2 jongere zussen. En ik ben al 5 keer oom, nl. van Soufian (15), Azer (6), en Dinah (7 maanden). En van Eva (8) en Zoë (1 jaar). Leuk leuk leuk!
 
Waar ik ook heel veel van houd is op vakantie gaan, veel zon veel avontuur en veel zwemmen! We zijn al een aantal keren weg geweest, naar Spanje, Griekenland en Portugal. De laatste vakantie ben ik naar Zuid-Afrika geweest, en heb daar veel safaritochten gemaakt. Dat was fantastisch.
 
Ik woon heel graag op Het Tweede Huis. Inmiddels alweer 15 jaar hier. Ook met de leiding ondernemen we allerlei activiteiten, dus je ziet wel dat ik altijd bezig ben.
 
Nou, dit lijkt mij wel voldoende voor nu, hoewel ik nog veel meer zou kunnen vertellen!
Scroll naar boven